loveshoot

Een loveshoot, ook wel pre wedding shoot genaamd is een super leuke manier om jullie liefde voor elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Tevens is het fijn om op deze ongedwongen manier een extra klik te krijgen met ons als fotografen, zodat je tijdens je trouwdag al gewend bent om een fotograaf om je heen te hebben.

De locatie van de loveshoot gaat uiteraard in overleg. Het kan in de studio maar veel leuker is het als we het op een locatie doen die bij jullie past, bijvoorbeeld midden in een stad, een park, of op de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen. 

Een loveshoot wordt nog leuker als we er een extra accent aan geven. Misschien wel met een megatros ballonnen of een fles champagne op het voetbalveld. Een loveshoot is vooral heel erg leuk om te doen.

De foto’s kunnen jullie gebruiken voor jullie trouwdag. Bijvoorbeeld voor bedankkaartjes, jullie trouwkaart met foto of een fotoalbum met ruimte voor de wensen van jullie gasten.

Het fotograferen van een loveshoot zit bij al onze trouwreportages gratis in het pakket. Informeer naar de diverse mogelijkheden en ideeën.