Over ons

Over Paul en Corné
Paul en Corné zijn twee enthousiaste fotografen die een passie hebben voor fotografie en met name bruidsfotografie. Beiden vinden het prachtig om de Liefde tussen twee mensen vast te leggen, met alle kleine details daar omheen waar jullie waarschijnlijk al maanden met de voorbereidingen mee bezig zijn.

Samen hebben zij al meer dan 20 jaar ervaring in het vastleggen van prachtige en creatiever reportages. Dus ook al is het weer niet altijd wat je had gehoopt, met de kennis en knowhow van hen beiden maken ze altijd weer een prachtige reportage waar je nog jaren van kunt genieten.

Hun stijl van fotograferen is Fris, Creatief, en Licht romantisch.

Wie is Corné:
Koffie en Cola verslaafd, gepassioneerd, getrouwd, 3 kinderen en een hond.

Wie is Paul:
Drinkt graag Thee, Creatief, passievol, getrouwd, 2 kinderen.

Waarom zou je voor twee bruidsfotografen kiezen?
1-Hoe goed een fotograaf ook is, hij kan nooit op hetzelfde moment       meerdere foto’s maken vanuit diverse hoeken en perspectieven.
2-Twee bruidsfotografen kunnen op twee verschillende plekken op hetzelfde moment zijn. Zouden jullie geen foto’s willen hebben als de bruid haar jurk aantrekt en de bruidegom zijn pak, of bij binnenkomst van de huwelijksplechtigheid in het stadhuis en/of kerk.
3-Ook voor het bruidspaar en de gasten die aanwezig zijn is het een stuk rustiger, hij hoeft niet continu van links naar rechts te lopen.

Zijn jullie enthousiast geworden, en willen jullie graag meer informatie, of vrijblijvend een persoonlijk gesprek, neem dan contact met ons op.